όταν πηγαίναμε λύκειο ήταν της μόδας τα άρθρα του κλικ για το πού και πώς πρέπει να το κάνεις, πόσο είναι το εργαλείο σου και πώς να το αξιοποιήσεις καλύτερα για όλους, ιδίως για τις πωλήσεις του περιοδικού τότε.

πρόσφατα μπήκαν (και) στην ελληνική αγορά τα πολύτιμα εγχειρίδια που διαφημίζει το σκάι για το πώς να το κάνεις και να το φχαριστιέσαι καλύτερα, γιατί άλλωστε έτη και έτη πείρας καταλήγουν στο ότι αν δεν έχεις το σωστό εγχειρίδιο, στοιχεία όπως ο αυθορμητισμός, ο πειραματισμός και λοιποί άλλοι ανάλογοι -ισμοί δεν κλάνουν μία.

συγνώμη,αλλά έλεος πια. όχι τίποτε άλλο, αλλά όταν τα βλέπουμε στα κοσμοπόλιταν λέμε α,πα,πα. όταν μας τα σερβίρουν στον παπασωτηρίου σε πολυτελή έκδοση είναι βρε παιδί μου αλλιώς...

3 comments:

fieryfairy said...

έτσι είναι, ποια χημεία μεταξύ δυο ανθρώπων και κουραφέξαλα.

Πάντως εκείνο το επεισοδιακό τεύχος κλικ το θυμάμαι, το είχαμε διαβάσει στο σχολείο κι όλα τα αγόρια μετρούσαν τα δάχτυλα των χεριών τους για να συγκρίνουν μεγέθη.

zekia said...

χαχαχααα πολύ εύστοχο το ποστ. Βέβαια δε νομίζω οτι πετυχαίνουν και πολύ το σκοπό τους αυτά τα βιβλία και τα περιοδικά γιατί όσα γράφουν είναι σαχλά και ανεφάρμοστα και τελικά γράφονται μόνο για να γράφονται και για να διαβάζονται στις παραλίες και στα τρένα.

koubiki said...

@ fieryfairy- πω,πω,θυμάσαι?ενιγουέι,νόμιζα είχαμε ξεφύγει από εκείνα τα αθάνατα σκηνικά.αλλά πώς θα ζήσει και η παγκόσμια συνταγολογία?

@zekia-
thx!ναι,κάπως έτσι είναι-αν και δεν ξέρω καν ποιος είναι ο σκοπός τους,για να είμαι ειλικρινής...με τσαντίζει πάντως σίγουρα να υπάρχει ένας must τρόπος ακόμα και για τα πιο ιδιαίτερά μας...